sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Mahtavaa äitienpäivää!

Aijai, en ymmärrä. Istun koneella melkein joka päivä, mutta edes bloggeria en ole tutkinut melkein kuukauteen.

Tämä viikko on mennyt yllättävän nopeasti, ei ole ollut aikaa paljon mihinkään. Parhaillaan on työssäoppimis-jakso päällä, neljä viikkoa takana, kaksi viikkoa edessä. Ensimmäiset kolme viikkoa olin päiväkodissa, jossa mielelläni olisin ollut koko jakson ajan. Nyt on yksi viikko takana Tarjoustalon hyllyttäjänä, eikä selkä pahemmin arvosta tuota hommaa.... Tavoitteena olisi saada kesätöitä, koska muuten saan sanoa heipat rakkaalle heppaharrastukselle.

Äitienpäivä on mennyt melko leppoisissa tunnelmissa; äiti ja iskä lähtivät ajelemaan moottoripyörällä joskus aamupäivästä, poikaystävällä viimeinen ajotunti ennen huomista ajokoetta ja isoveli lähti muutamia tunteja sitten kaverinsa kanssa katsomaan Suomi-USA peliä..
Olen yksikseni katsellut Simpsoneita ja selaillut vanhoja kuvia, inspiroiduin hetkeksi taas valokuvaamaan, kunnes tajusin omistavani joko huonon kameran tai huonot kuvaustaidot.
Harmittaa, en ole tajunnut ostaa äidilleni mitään lahjaa, mutta väsäsin hänelle ylläriksi kortin, jonka mamma näkee sitten kun tulee kotiin.




Asiasta leppäkerttuun; viimeksi kun tein tilauksen Mimaxille, tilasin mm. 10kpl kynsikiekkoja ja sain juuri aikaiseksi kuvattua ne. Kynsilakkoja alkaa pikkuhiljaa olemaan noin 100.... Kiekoilla ovat kaikki kynsilakkani, paitsi nail art -lakat ja niitä löytyy reilusti yli kymmenen.

Mukava tuo aurinko ...

Ainiin, tajusin juuri, että kiekoilta ei löydy uusimpia Dermosililta tilattuja kynsilakkoja. Olen tietenkin aivan liian laiska korjaamaan tilanteen.. Mutta päivittelen tänään kynsilakka-sivuani, oli sille aikaa tai ei.

Tässä vielä muutamia kynsiä parin kuukauden ajalta.









Ei mulla tässä kummempia vissiin, ensi viikko tulee olemaan melko mielenkiintoinen; mulla on huomenna ensimmäinen ajotunti ja perjantaina täysi-ikäisyys koittaa!

Kivaa kesän odotusta kaikille :)

2 kommenttia: