maanantai 5. maaliskuuta 2012

Maanantaimölinät

Tässä nyt tulee suurinpiirtein viikon mittaiset kuulumiset, koska olen ollut super laiska tai kiireinen, niin en ole oikein ehtinyt bloggailla. 

Viime torstaina eräs tuttuni pyysi, josko voisin lakata hänen kyntensä. No siinä pähkäilimme yhdessä, että mitä sitä laitettaisiin ja tässä tulos. Mielestäni tulivat aika nätit. Vihreä lakka pohjalla on Delian lakkaa, joka on myös uusi lakkaperheessäni.


Perjantaina menimme mummoni luo yöksi ja siellä meitä viihdytti Niisku-kissa. Niiskulla oli mukavasti karvanlähtöaika, voitte vain kuvitella missä kunnossa vaatteet olivat viikonlopun jäljiltä.


Lauantaina oli vuorossa kummipoikani 3-vuotissynttärit. Ennen sitä poikkesimme Virroilla Löytö Texissä, ja sieltä tarttui mukaan neljä CCUK:n lakkaa, glitterdustia ja akryylivärit. Sen jälkeen suuntasimme Keskiselle, ja ai että kun sieltäkin tarttui mukaan aivan liikaa ihania kynsijuttuja. Esittelen kaikki ostokset huomenna, mikäli kerkiän. Myös viimeviikon ostokset.

Kivasti heijastaa tuosta ikkunasta....

Sitten tosiaan pari ulkoilukuvaa Nuutista tähän loppuun.



 Oli oikeasti aivan mahtava sää! Ainoa miinus oli ilkeä viima.. 

Mutta hei, mulla on ollut aivan tajuton päänsärky tänään koko päivän ajan, niin lopettelen nyt ja pyrin siihen että ehdin postailemaan huomenna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti